tirsdag 24. februar 2009

Tips til badet

Tenkte jeg skulle vise dere håndklærne mine!
Jeg har kjøpt ensfargede håndklær og festet små slyfer i samme fargen som går igjen på badet. Enkelt og dekorativt!

søndag 22. februar 2009

Kjøleskapsdilemma


Her er kjøleskapet vi har nå. Hun som har kjøpt leiligheten vil gjerne kjøpe det av oss, det var veldig greit å slippe å flytte det. Må nemlig demontere dørene for å få det ut! Så da måtte jeg ut å jakte på et nytt...
Tror det blir dette fra Whirlpool. Men det er helt flatt i fronten.... *skeptisk* Men syns at håndtakene er finere siden de ikke stikker så langt ut.

Jeg syns modellene med ismaskin i døren er litt "harry" (det har vi også hatt en gang i tiden), liker disse med "fransk åpning" bedre.

fredag 20. februar 2009

Et lite flaskekabinett

Jeg var innom en tidligere kollega som nå er daglig leder i en møbelbutikk med såååå mye fint for et halvt år siden, der falt jeg for dette bordet. Trengte det egentlig ikke men.... Endelig har jeg fått sumlet meg til å hente det. Fulgte med et brett med håndtak til å ha på toppen også. Tror jeg må sy noen gardiner inni, orker ikke å se på de stygge flaskene.

Nå gleder jeg meg til å møblere stua, få satt alt på plass og hengt opp lampene i taket osv. Tror ikke vi får plass til alt vi har, så det er godt vi har noe som heter finn.no:)

torsdag 19. februar 2009

Nå er vi igang med gangen/hallen!

Nå har malingen tørket, og jeg har fått på plass serviset. Vi fikk det til bryllupet vårt, var veldig redd for å knuse noe siden det ikke produseres lenger. Så jeg kjørte flere turer, og alt kom helt frem.
Dette er flisene jeg har kjøpt til gangen. De kommer på plass i nærmeste fremtid. De blomstrete skal være i midten også skal jeg ha en smal stripe med de ensfargede langs veggen rundt hele rommet. Har ikke sett disse noe sted, så jeg er kjempespent på resultatet.

Klarte ikke dy meg... måtte ha nytt tak med downlights i gangen også! Det ble ferdig idag.
Nå sliter jeg litt med hvilken farge jeg skal ha på veggene, vanskelig når flisene er så lyse.

tirsdag 17. februar 2009

Vinduspost

Siden jeg likevel skulle male vinduskarmene passet jeg på å montere vindusposter i samme slengen. Deilig å ha litt ekstra plass til tingene man skal ha i vinduet! Taket i gangen er halvveis ferdig, skal ha samme som på kjøkkenet (hvit panel m/downlights). Har vært ute å sett på fliser idag, det står mellom 3 forskjellige typer: speilblanke beige, mørkebrune som ser ut som treverk/skipsgulv eller noen kjempespesielle beige med blomstermønster på!Bestemmer meg før helgen tenker jeg.

mandag 16. februar 2009

Skilt og nattbord

Syns dette skiltet passet på kjøkkenet, og ikke minst fordi vi elsker Paris (som du ser til venstre på denne siden;))
...og denne kommoden som endelig har fått knotter etter 3 strøk maling! Er Madeleines kommende nattbord. Pappa starter nok på rommet hennes denne uken. Ønsket meg en spesiell panel på rommet hennes, og snille pappa`n min lette på nett halve natten til han fant de i Sverige. Så nå tar han turen dit for å kjøpe de til henne. Til dere som kjenner meg: Jada, jada, jeg er bortskjemt;)

søndag 15. februar 2009

Vitrineskap og bryllup

Nå er jeg nesten ferdig med oppussingen av et gammelt gedigent skap jeg har kjøpt! Gjenstår å sette inn glass i dørene og sette "liten perle" panel på baksiden. Glemte å ta før-bilde desverre, men det var helt mørkt treverk. Klør i fingrene etter å fylle det opp, men må vente til malingen er 100% tørr...
28. mars skal vi i bryllup, invitasjonen kom idag. Jeg skal være forlover, så det er bare å komme med tips til utdrikkingslag:)

fredag 13. februar 2009

Chill Norway til Madeleine

Se på denne nydelige Chill Norway jakken som Madeleine Victoria fikk av tante Henriette! Jeg har jo kjolen fra før, så nå kan mor og datter matche.
Madeleine hilser og sier tusen takk & god helg til tante:)

torsdag 12. februar 2009

Nå mangler vi bare kjøleskapet!

Nå er Miele komfyren vår endelig på plass, har allerede stekt meg pizza til lunsj i den!
Vi har også fått profilert list i bakkant av benkeplaten i samme utførelse. Og barnesikringer på alle skuffer og skap er montert.
Og bak denne døren skjuler verdens beste oppvaskmaskin seg!
Den er fra Asko og har benevnelsen XXL, den har 4 fire høyder og er mye større innvendig enn standard. Deilig å ha middag til 12 og få alt inn i maskinen etterpå.
Vi maler og flytter og vasker og jobber om dagen, må være i hus før 1 mars! Nå er jeg på desperat gardin jakt til stua, har lyst på Ikea gardiner med tar meg ikke tid til å reise helt til Oslo nå!

mandag 9. februar 2009

Lille frøken skumbad!




Plasking er en fasinerende aktivitet! Som dere ser har vi badebaljen inne i dusjkabinettet, det meste av vannet havner nemlig utenfor balja når hun setter igang. Hun er veldig glad i å bade, og koser seg på babysvømmingen med Mimmi hver uke:)

Kokos&fruktsalat

Jeg elsker kokos-serien fra Body Shop, har dilla på alt som lukter kokos. Men alle på jobben syns det lukter sol-olje av meg...! Hihi!
Nå har jeg laget meg en fruktsalat som jeg skal kose meg med! Idag har jeg fått hostesaft av legen merket med rød trekant, så jeg må la bilen stå og holde meg inne resten av dagen...

lørdag 7. februar 2009

Hotellet "vårt" i Paris

I sommer tok vi en weekend i Paris, vårt første besøk i denne fantastiske byen. Vi skal prøve å få reist en tur tilbake til sommeren igjen! Viser noen bilder fra hotellet vi bodde på. Interiøret var designet av motedesigneren Sonia Rykiel, som sikkert er kjent for de fleste. Hotellet heter Lutetia http://www.lutetia-paris.com/en/photos/photos01.aspx.
Her er pianobaren, pianisten i kjole og hvitt spilte hele kvelden. Her drakk jeg mitt livs beste kakao. Det var smeltet ekte sjokolade og fløte smeltet sammen, og sikkert en og annen hemmelig ingrediens! Dagen etter gikk vi til toppen av Eiffeltårnet så jeg fikk brent vekk litt av kaloriene i den;)
Inngangspartiet med flere portierer.

Inngangspartiet.

En liten del av fasaden.


fredag 6. februar 2009

Flinke lille barnehagejenta mi!


Idag har lillegull laget mordagsgave i barnehagen, et hjertekort med hennes egen tegning på også hadde de bakt og pakket inn 1 bolle til hver mamma(som dere sikkert ser, er den formet som en fisk i profil der rosinen er øyet! hihi). Hun har bare gått der i 3 uker, så dette er føste gang hun lager med seg noe hjem:)

onsdag 4. februar 2009

Chill Norway

Siden det er så mange Chill Norway fans her inne, så må jeg nesten vise frem mitt eksemplar! Den er i off-white velor og kan brukes både som kjole og tunika.




Lillegull er også veldig opptatt av klærne sine, her er hun i gang med å rydde skuffene sine!




tirsdag 3. februar 2009

Middagsmaten er servert!







Her er min favoritt middag! Man deler først paprikaene på midten og fyller de med: kjøttdeig og ternet bacon som stekes i panna og rømme og tomatpure som røres inn. Toppes med ost og stekes en time på 200 gr. Jeg pleier å bruke vanlig paprika, men idag tenkte jeg å prøve disse! Jeg serverer ris og soyasaus til. Til min store fortvilelse liker ikke mannen i huset i paprika, men til gjengjeld får jeg de for meg selv da:)