tirsdag 30. juni 2009

Sko til salgs

Jeg skal selge dette ubrukte paret sandaler i str 41. Jeg har brede føtter så dette paret ble litt i smaleste laget for meg. Merket er Aerosoles som er mitt favorittmerke, superkomfortable!
Nypris er 899,- Jeg selger de for 350,-

Verandamøbler

Her er møblene jeg kjøpte forrige uke. På Skeidar fikk jeg tak i puter med rygg, var ikke så lett å finne str som passet. Litt ironisk at putene er dyrere enn møblene, men når jeg kom til kassen så viste det seg at det var over 80% rabatt på de!!!
Hvor flaks kan man ha?

Nå er jeg på leting etter en markedsparasoll som er mindre enn 3 meter i diameter, men det virker som alle har standard mål på 3 m.
Kommer tilbake med flere bilder, verandaen er laaaangt fra ferdig! Vi har kjøpt en levegg som skal stå bak krakken, men den må males hvit først. (Men hvem orker vel malingsprosjekter i denne varmen...?)


mandag 29. juni 2009

Forandring fryder

Jeg (jepp, bært den helt alene!) har snudd kjøkkenøyen slik at vi sitter med ryggen mot vinduet. Praktisk løsning med at den står løst, jeg kan snu og vende om akuratt slik jeg vil. Så får vi se hvor den havner ved neste innfall...

Barkrakkene jeg har festet sjablong på. Har en barkrakk til ho lillemor også, men hun er for liten til å sitte på en slik selv enda. På hennes skal det stå Mademoiselle.

Kjøkkenkranen har en uttrekkbar slange i tuten, praktisk til å fylle bøtter med vann til lillemors basseng på verandaen.

Ny oppvaskkost og såper fra Durance. Idag fant jeg opphengskrok i stål til kosten, klatret rundt på loftet på carporten og letet desperat i 30 varmegrader. Visste jeg hadde sett den et sted. Var jo krise at den var sort (slik den er på bildet)! Hahaha, litt småperfeksjonist!

Vi er vel egentlig godt fornøyd med kjøkkenet, kunne vært litt større, men det er lite vi får gjort med desverre.

Madeleine spiser is i varmen som jeg fryser av saft i denne fra Lisbeth Dahl. Hun snur på ordet og kaller det "si" isteden for is.
Husk konkurransen der du kan delta i trekkningen av en Nespresso maskin.

søndag 28. juni 2009

En fin helg

Madeleine kjøler seg ned i varmen. Idag har hun hatt musefletter for første gang!
IIgår hadde vi utdrikkningslag for kusina mi, var en kjempefin dag! Hun skulle bl.a lære å blåse glass, i den ovnen er det flere tusen grader. Så vi hadde en vaaaaarm dag! Men bruden fikk kjølt seg ned med dykking etterpå da, det hjalp nok litt!


torsdag 25. juni 2009

Jysk og plantesalg

Jeg har vært på utsalg på hagesenteret, der fant jeg disse "trærne" som kan brukes både ute og inne. Syns de var litt artige, kan ikke huske å ha sett slike før. De hadde oliventrær til halv pris der også, men tror disse er lettere å få til å overleve. Jeg har ikke akuratt grønne fingre!

Igår var jeg en tur på Jysk ti minutter før stengetid. Siden været er så bra, følte jeg vi måtte ha en møblegruppe på verandaen asap, og kastet meg i bilen. Mine forventninger til den butikken er vel lik 0, basert på tidligere erfaringer og generelt rykte. Jeg tok det som en selvfølge at alt i kampanjeavisen var utsolgt i disse varme tider.....
MEN for en service! Tre unge gutter som var usedvanlig imøtekommende og hjelpsomme møtte jeg. Jeg fikk ønskede møbler bært inn i bilen på overtid, men et smil og "takk for handelen". De skrev ut et skriv til meg der det stod hvordan jeg behandlet hardwood og noterte tlf til butikken i tilefelle det var noe jeg lurte på osv.
Idag skal jeg tilbake å kjøpe puter til møblene, og ja, jeg skal handle på Jysk:)
Ps: De trebøttene jeg har plantet i på bildene over er også fra Jysk.

tirsdag 23. juni 2009

Plomme-tips?

Vi har et plommetre i hagen som bærer enorm mengde frukt, jeg lurer litt på hva jeg skal lage av alle disse plommene... Kanskje noen som har noen oppskrifter og tips?

Det er en liten stund til de er modne enda, det er lilla plommer.

Jeg syns treet er lavt og stort i diameter, så jeg vurderer å fjerne det og bygge ut verandaen den veien. Liker store verandaer (og har ille lyst på hot tub der), og ikke minst: mindre gress å klippe! Idag skal vi ut å kjøpe levegg til den andre siden av verandaen som er ut mot naboene. Kommer bilder av det senere.

Vi har endelig hentet resten av klærne våre som har stått på lager siden flyttingen, men nå trengte vi sommertøyet vårt så vi tok likegodt med oss alt. Så nå må vi igang med å lage garderoberommet ferdig også.... det ene fører med seg det andre sier jeg bare;) Men til Madeleines store glede står foreløpig papeskene utover så hun kan leke "bjørnen sover" i de!


fredag 19. juni 2009

Barnebestikk

Fant dette barnebestikket på Rema 1000 til 30kr (!). Kjempekvalitet og fin størrelse. Er det mulig? Kjøpte med meg 2 pakker jeg! Bruker ikke sølvbestikket hennes til hverdags, så dette syns jeg var en bra erstatning.


torsdag 18. juni 2009

Prosjekt polkadot

For en stund tilbake kjøpte jeg disse dessertskålene, fordi jeg likte fasongen og størrelsen var praktisk. Men: de var jo litt kjedelige da!
Kjøpte denne glassmalingen i hobbybutikken. De hadde ikke beige, så jeg blandet fargen selv av hvit og brun.
Og malte alle skålene med beige prikker. Jeg brukte slike store Q-tips som man bruker på barn og klippet av den lille tuppen.
Lillegull er syk av MMR-vaksinen hun fikk forrige onsdag, hadde 41,5 i feber inatt. Jeg var hjemme fra jobben med henne igår også. Hun skulle egentlig på avslutning med babysvømmingen ikveld, men det får hun ikke vært med på.
Brannmann Sam kommer til kjøpesenteret imorgen, det er nemmelig hennes store helt! Så krysser fingrene for at hun er frisk igjen til imorgen kveld.


onsdag 17. juni 2009

Denne kan bli din

I forbindelse med at bloggen nærmer seg 30.000 besøkende iløpet av 2009 ønsker jeg å gi bort en Nespreeso maskin. Modell: D90 GREY. (trykk på linken for å lese mer om maskinen)For deg som vil delta:
Jeg legger lapper med navnene på i en bolle, man får en lapp for hver av punktene under:
-legge igjen kommentar i kommenterfeltet eller sende meg en mail
-linke dette innlegget
-legge deg som følger
Jeg trekker en vinner 3 dager etter bloggen har rundet 30.000!

tirsdag 16. juni 2009

Fretex, søppeldunk og negler (for en herlig kobinasjon!)

Idag har jeg vært på Fretex, egentlig i et annet (hemmelig) formål. Men jeg fant denne søte lille pokalen/vasen til 10 kr!!! Det var jeg fornøyd med. Fant en annen ting også, men det må pusses opp litt før jeg blogger om det.
Her om dagen fant jeg denne i søppeldunken utenfor, en nabo hadde sikkert kastet den fordi den var litt værbitt. Den dype dunken var netopp tømt, så det var laaangt ned til den. Når mannen min kom hjem fra jobb listet vi oss ut i tussmørket. Han løftet meg i bena så jeg rakk ned og fikk tak i den med en pølseklype. Jeg håper inderlig ingen så oss der vi sto! Når vi kom inn sa han "jeg skjønner ikke hvorfor du kaster det også vil du plutselig ha det likevel?" Hahaha, han trodde jeg hadde kastet den selv. Så han ble temmelig lang i maska når jeg sa at det var naboens søppel!!!
Også har jeg vært hos negldesigneren Linn idag, alltid like hyggelig å komme til henne. Har vært hos henne hver måned i 6 år, så vi har blitt godt kjent:)


søndag 14. juni 2009

Søndag er kosedag

Mannen i huset var ute med jobben igår, så jeg og lillemor laget frokost på senga til han (med espresso fra min nye Nespresso maskin). Noen som vet om noen skikkelig fine espressokopper? Var flere steder igår, men det er ikke lett å få tak i. Endte opp med 2 stk av den som er på bildet, de hadde bare 2 igjen i butikken. Syns ikke de var så dekorative heller...
Har fylt over havregryna på en bolle, så imorgen blir jeg sikkert vekket av en desperat mann som ikke finner havregryna si til frokost.
Jeg hadde besøk av min kusine Victoria (bruden fra tidligere innlegg) igår kveld, vi satt å snakket til langt på natt. Hun hadde med denne kjempesøte spilledåse-engelen med glitter inni til Madeleine. Madeleine syns det er kjempestas å være sammen med Victoria!
Her prøver hun den ferdigmalte krakken sin.(Jeg har kjøpt den på finn.no og malt den om). Nå skal jeg finne en fin voksduk å sy pute til den av.
Nå skal vi ut på picnikk med stoooort pledd og engangsgrill. Kose oss!
God søndag fra familien Y!

fredag 12. juni 2009

Mer av lillemors rom

Har kjøpt denne boksen fra Lisbeth Dahl, perfekt for en liten prinsesse!
Hun har fått seg putetrekk med bokstaven M for Madeleine, med en krone over...
To små prikkete tregriser på nattbordet, disse hadde jeg når jeg var yngre.
Hjerte bestilt av Trude Eriksmoen.

En prinsesseknagg har kommet opp på veggen og rommer en liten del av hjertesamlingen hennes.
Hudpleieserie fra Ole Brumm som lukter crème bruleè.
Her får dukken "beeebbi" seg litt å drikke av lille dukkemor, denne dukken kan spise grøt og drikke vann (ja, og det kommer ut to forskjellige steder!). Hun skifter bleie, mater, triller, bader og setter henne på potte. Morro at hun endelig har begynt å stelle med henne helt selv. Nå har jeg frihelg, håper været snur!