tag:blogger.com,1999:blog-3288102744736467389.post5999184171977817293..comments2023-06-04T12:15:27.359+02:00Comments on Villa Creme: Saltbakt sjalottløkVilla Cremehttp://www.blogger.com/profile/14730261812967297158noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-3288102744736467389.post-58447639837113314492010-11-21T17:38:21.237+01:002010-11-21T17:38:21.237+01:00Takk for tipset.. dette prøvde vi til søndagsmidda...Takk for tipset.. dette prøvde vi til søndagsmiddagen i dag og det var knall godt.:))Maritanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3288102744736467389.post-12432022817760994652010-11-14T19:07:24.868+01:002010-11-14T19:07:24.868+01:00Hei, Camilla.
Dette må jeg definitivt prøve, allt...Hei, Camilla.<br /><br />Dette må jeg definitivt prøve, alltid morsomt med noe nytt i matveien.<br />Og soverommet du har hjulpet til å innrede ble rååålekkert. Fikk masse gode tips og ideer der. soverommet ditt ble kjempefint, flink du er :-)<br />God farsdag og søndag.<br />Klem LineLoccitanehttps://www.blogger.com/profile/18178168878764757988noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3288102744736467389.post-83896386686142249292010-11-13T21:48:55.815+01:002010-11-13T21:48:55.815+01:00Takk for tipset!! Hørtes godt ut. Dette må prøves:...Takk for tipset!! Hørtes godt ut. Dette må prøves:)Linnhttps://www.blogger.com/profile/05215760628195638079noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3288102744736467389.post-66286181829347220252010-11-12T09:11:37.324+01:002010-11-12T09:11:37.324+01:00namnam.. de er sikkert salte og gode :)namnam.. de er sikkert salte og gode :)Cathrine Aksneshttps://www.blogger.com/profile/07377117225141252393noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3288102744736467389.post-29205223933635124332010-11-12T00:39:02.636+01:002010-11-12T00:39:02.636+01:00Dette skal jeg prøve :)Her er både jeg og Mr.Handy...Dette skal jeg prøve :)Her er både jeg og Mr.Handyman glad i løk.Takk for tipset !!<br />En fin helg ønskes deg og dine :)Mitt lille hjørnehttps://www.blogger.com/profile/05740162375036458622noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3288102744736467389.post-31751044515706186032010-11-11T23:16:52.956+01:002010-11-11T23:16:52.956+01:00Man trenger ikke skrelle de. Jeg serverer de rett ...Man trenger ikke skrelle de. Jeg serverer de rett fra kjelen. Man bare trykker løkene hele ut av skallet.Villa Cremehttps://www.blogger.com/profile/14730261812967297158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3288102744736467389.post-31467656734828198642010-11-11T22:31:26.670+01:002010-11-11T22:31:26.670+01:00Hei!
Spennende, dette må kanskje testes ut til nes...Hei!<br />Spennende, dette må kanskje testes ut til neste biffmiddag!:)<br />Ha en fin torsdagskveld!Living laVidahttps://www.blogger.com/profile/10252966095599065431noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3288102744736467389.post-58318301329811336942010-11-11T22:30:56.934+01:002010-11-11T22:30:56.934+01:00Mmm, det så godt ut! Skal man skrelle løkene før ...Mmm, det så godt ut! Skal man skrelle løkene før servering? Elsker saltmat, denne skal jeg prøve, så takk for tipset!<br /><br />Mvh MarianneBalke gårdhttps://www.blogger.com/profile/10068907531677077432noreply@blogger.com