lørdag 5. september 2009

Kuliansrisk akademi

Her var vi igår, med disse kokkene som instruktører. For en morsom gjeng!

Vi ble delt i fire grupper og fikk hver vår kokeøy og kokk. Alle fikk 3 retter vi skulle lage.
Noen kjenner kanskje igjen Ole Martin Alfsen på bildet, "eksperten" i programmet 4 stjerners middag?

And the winning team ble: OSS! (Jeg står til høyre)

Her er foretten: fire forskjellige Crostinis. Disse skal jeg lage hjemme, de var kjempegode og enkle å lage. Namnam.
4 forskjellige hovedretter ble det også, og 4 desserter.
Så man kan trygt si at vi ble mette.
Og masssse vin så tidlig på dagen!
Denne moussernde vinen forelsket vi oss alle i, vin-kelnerne klarer ikke å skille den fra Champagne i blindtester så man kan fint erstatte med denne.
Den koster ca 140 kr på norske pol og heter "Cremant dàlsace, Robert Dietrich".
Helt suveren ved siden av forretten av Crostinis.
Vi lærte til og med å åpne champagne med kniv: altså skjære av hele glasstuten!

2 kommentarer:

  1. Åååååååååå, så gøy. Hvordan fikk du til dette, hvor? fortell.

    Klem C

    SvarSlett
  2. Så kjempekjekt ut, og jeg takker og bukker for "champagne"-tipset.

    SvarSlett