søndag 7. juni 2009

Window shopping i Paris

Kofferten med maxvekt på 20 kilo rommer desverre ikke alt man har lyst på... Her stikker jeg hodet ut for å rope på mannen, "kom å se"!
Innenfra butikken fra bildet over. Her hadde de fransk landstil/chabby shic.
Fant noen glamorøse interiørbutikker også...
Her hadde de Versace møbler.
Louis Vuitton i 5 etasjer på Champs Elysee er virkelig verdt å se. Det vrimler av folk der inne, virker som det er en turistattraksjon!
Noen barnebutikker måtte vi også innom. Etter jeg fikk Madeleine handler jeg absolutt mest til henne, glemmer heeelt meg selv...


7 kommentarer:

 1. Bonjour madame:O)Gøy å se bilder fra Paris..jeg var jo der for 14 dager..og lengter tilbake..var jo så mye mer jeg vil se...Kan tenke meg det ikke var gøy å fly akkurat..Var du oppi i Eiffeltårnet a?Nå har jeg vært der to ganger..men er tryggest nede jeg..

  SvarSlett
 2. Vi var helt på toppen av eiffeltårnet sist (klamret meg fast inntil kanten!), da stod vi 2 timer i kø for å komme til heisen. Så vi droppet det denne gangen!

  SvarSlett
 3. Bonjour. Du er heldig. Paris er herlig. Har vært der en gang, og ønsker meg tilbake.

  Ha en fin uke.

  Ingunn :)

  SvarSlett
 4. ÅÅÅååå..jeg elsker Paris! Er så mange fristelser der. Er der noen ganger i forbindelse med jobben, og da er det hurtig shopping:) Når jeg var på vei med Pernille var vi der og da shoppet jeg i babyDior butikken, så mye fint der!
  Kan tenke meg dere koste dere masse.
  Shoppet du mye da?

  Håper jeg kommer meg dit igjen snart.

  Ha en super uke!

  SvarSlett
 5. EElsker Paris-må tilbake!!
  Så mange fine kjoler..-datteren min på snart femten fikk Baby-Dior da hun var liten..:-)
  Tror hun lille jeg har nå får klare seg med andre/ flere heller!!
  Ha en god natt, klem Hege.

  SvarSlett
 6. Hei! En fersk blogger legger inn en kommentar:) Fantastiske Paris venter på meg i August og denne butikken skal jeg innom!! Så flott!! Takk for tipset:)

  SvarSlett
 7. PARIS <3 - sukk, hva kan en si? Ser ut som dere hadde det fabelaktig! Drømmer meg vekk med bildene dine, lengter tilbake...

  SvarSlett