torsdag 16. juli 2009

Ralph Lauren og le-vegg

Forrige uke fant jeg dette pleddet når jeg ryddet i noen esker. Hadde helt glemt at jeg hadde det faktisk.
Apropos Ralph Lauren: Tomines hjem kommer nå med blogshop med barnetøy fra denne leverandøren! Jippi sier jeg!
Jeg får ikke no dreis på organiseringen i bokhyllen, noen som har noen tips om hvordan man kan få det til å se ryddig og dekorativt ut med bøker/blader? Den er dobbel, med 6 hyller i høyden + stige. Skal en tur innom Ikea snart, kanskje de har noen tidsskriftsamlere som passer der...
Vi har kjøpt oss en levegg til verandaen, den var trykkimpregnert så her males det. Skjeldent syn, mannen min hater å male nemlig!
I boblebadet igår!


8 kommentarer:

 1. Så nydelig teppet ditt var :-) Som regel typisk at man glemmer til man har!

  Håper du får en din dag!
  Klem J

  SvarSlett
 2. Jeg syns det fint når bøker med samme farge står sammen. Tidsskriftsamlere er jo kjempekjekt til blader! Lykke til :o)

  SvarSlett
 3. Oi, så fint pledd :) Herlig å finne sånne "skatter" da! Og cred til mannen for maling - til tross for at han hater det. Da er vi to ;)

  SvarSlett
 4. Så flott teppe! kjket å finne det fram igjen! Så herlig ut med bad... Håper sommerværet kommer tilbake her også!

  Ha en fin torsdagskveld!

  SvarSlett
 5. Hei! Har samme problem med bøker; har prøvd alt, etter farge(mørke nederst, lysere oppover - best), høyde og tema (ok - men for urolig inntrykk med alle fargene)- ender nok opp med å sette dem i et bokskap eller opp i 2. etasje og ha noen på stuebordet! ;o)

  Du har forøvrig et veldig fint hjem - gjennomført og klassisk; liker kjøkkenet ditt spesielt godt!

  Ha en fin kveld! Mette

  SvarSlett
 6. å få flott pledd:) Blir godt å ha når vinteren kommer...

  SvarSlett
 7. hoho... jeg fant jeg fant ... ops et lite teppe fra RL!!! joda.. da har du ikke vært kald nok tenker jeg!! hipp hurra.. shoppen er åpen for sniktitt!! ta deg en kikk!! jeg koser meg som vanlig med kaffe fra din fantastiske nespressomaskin!! AVHENGI??? ha en deilig søndag...

  SvarSlett
 8. Hei, må bare si jeg har blitt super innsperert over stilen du har! jeg driver seg og pusser opp mitt første hus, og synes det er veldig morsomt og få litt gode ideer fra andre enn kun de nærmeste!
  ha en fortsatt fin dag!

  mvh Camilla Kvarsvik

  SvarSlett