fredag 15. oktober 2010

Dolce Gusto

Nespressomaskinen har vi jo hatt i hus en tid, den har jevnlig vært i bruk. Men for meg som ikke liker kaffe, har jeg aldri brukt den... Bare hatt æren av å kjøpe den, holde den ren og bestille patroner liksom. Dvs IKKE den morsomste delen!

I august dro jeg avgårde på produktkurs på Lillestrøm og ble da presentert for denne maskinen før den kom på markedet. Først meeeeget skeptisk, og heeelt uaktuelt å ha ENDA en maskin på benken... Helt til jeg fikk lage meg en Latte Machiato...
Da var jeg solgt!
Vi fikk kjøpe den til en kjempe-pris, så jeg kom selvsagt hjem med en under armen.


Fordel nr 1: man trenger ikke melkesteamer, men bruker i steden en egen patron for melkeskum.
Fordel nr 2: patronene selges i vanlig butikker over hele landet.
Fordel nr 3: man kan lage kakao, iskaffe og mange varianter Nespresso ikke kan tilby.
Fordel nr 4: Man kan tappe både kaldt og varmt vann
Fordel nr 5: kan brukes av hele familein. Liten som stor:)
Ps:Nå har jeg funnet bittesmå mini-marshmellows i Sverige til å ha på toppen av kakaoen!
MEN ser man på kvaliteten på de sorte kaffetypene vil jeg tro Nespresso overgår på raffinert smak!
Nestlè er jo produsenten bak begge systemene og retter seg mot to forskjellige markeder.
Ser det er fler bloggere som allerede har anskaffet seg den!
(modellen jeg har heter circolo i fargen sort pianolakk. Har led-lys i midten som lyser stilig ned i glasset)
Man kan lese om maskinene HER

4 kommentarer:

  1. Ja, en sånn kom samboeren drassende med en dag. Jeg liker ikke kaffe jeg heller, men den er jo fin å ha på kjøkkenbenken :) Jeg skal prøve å lage latte machiato, så kanskje jeg får glede av maskinen, jeg også :)
    Takk for en fin blogg med masse inspirasjon!
    Ha en fin helg :)
    Kari

    SvarSlett
  2. Fiffig maskin.
    Genialt at alt kommer
    i patroner da..

    Skulle gjerne hatt en selv..

    //Clas

    SvarSlett
  3. Prøv også å lage varm sjokolade, den er super god. Men obs. det er viktig å rører godt så melka (egen melkekapsel) blander seg med sjokoladen.
    Ragnhild

    SvarSlett