søndag 24. oktober 2010

Ovnsstekte båtpoteter

Her er søndagstipset: verdens beste tilbehør til kjøtt og kylling.
Slik gjør du:
Skjær opp 10 poteter. Jeg skjærer hver potet i 8 båter.
Fordel i langpanne.
Ha over 1 stk paprika i båter, ca 8 stk ferske champignon delt i to og 1 stk finhakket løk.
Tilslutt er det krydder og masse olje over.
(Jeg bruker pizzakrydder, paprikapulver og grillkrydder)
Stekes på 220 grader i 45 minutter!
Prøv! Jeg garanterer at det ikke er siste gang du lager det!
God søndag:)
Ikveld kommer bilde av det nye skapet!

2 kommentarer:

  1. Hei du, takk for koselig hilsen i går:) Hadde nettopp vært inne å sett på det flotte rommet til prinsessen.
    Nå har jeg tatt en god titt på de siste innleggene dine, så mange flotte detaljer og ideer. Stå på videre, du har en flott blogg!!
    Nyt søndagsmiddagen:)

    SvarSlett
  2. Høres kjempegodt ut. Dette må jeg prøve. Dette også :) Jeg har nemlig en tendens til å bli begeistret når jeg ser matoppskrifter :))

    SvarSlett