søndag 12. desember 2010

Elektrisk peis

 Siden vi flyttet inn så har jeg hatt de samme tingene stående på peisen. Nå har jeg endelig byttet de ut.
Jeg blir litt rastløs når ting blir stående så lenge at man slutter å legge merke til de. Da mister man dynamikken i interiøret. Og en annen ting: hva skal vi blogge om hvis alt er likt hele tiden? 
 Jeg fant en stor krukke på Bohus jeg fylte med klementiner.
 For de som har spurt meg ang peisen: Den er kjøpt på Montèr byggvarehus og koster 7000 kr. Den har en helt ordinær stikkontakt og bruker vanlige lyspærer. I tilegg er det en varmevifte på 2000 watt i underkant. Den har fjernkontroll og knapper under frontdekselet. Vi gikk til anskaffelse av denne da vår forrige leilighet ikke hadde pipe. I huset her var det vedovn som jeg kastet ut til fordel for denne.

Og lille engelen smiler så pent fra peishyllen:) Til å spise opp!

8 kommentarer:

 1. Jeg har også behov for å flytte om på pyntetingene titt og ofte. Ingenting har fast plass her i huset, og det er nok derfor folk legger merke til hva som står på hyllene også

  SvarSlett
 2. DEN krukken med mandariner var flott!! En sånn vil jeg også ha:) ..også Bohus da, ikke så kostbart heller med andre ord. Toppers:))
  Men helledussen da...såå søt den lille Mailegen i fyrstikkesken var da! Verdens søteste leke liksom.
  Ha en fin Lucia dag Camilla. Tenker nok du, som jeg, har vært og sett prinsessen i aksjon i Lucia-tog i barnehagen idag?! Åh, sukk..som min lillemor var søt kan du tro!;)
  Klemmer fra Line

  SvarSlett
 3. hei Camilla. Jeg har fulgt med på bloggen din en stund som anonym leser, men har nå tatt steget videre og opprettet min egen blogg.Ville bare si hei og si at jeg liker veldig godt bloggen din og synes du har en fantastisk interiørsmak:)
  Blir glad om du titter innom min blogg: villaglamour.blogg.no
  Mvh Benedicte

  SvarSlett
 4. Hei! Nydlige pynteting du har på peisen. Jeg må også få spørre om en ting:Hvordan oppvarming har dere i huset? Ha en fortsatt fin mandag.

  SvarSlett
 5. Så fin pynt du har på hyllen, kjenner meg godt igjen når det gjelder å bytte på pynten. Kult det var med klementiner i glasskuplen.

  SvarSlett
 6. Så kjekt med slik peis..Den kan dere vel flytte med dere hvor som helst i huset også, hehe:) Fine rammer på toppen!:)
  Ha en fin uke videre!
  Klem Camilla

  SvarSlett
 7. Kjempefin pyntet peishylle! Og så smart med en krukke full med klementiner! (Jeg kan ikke ha de framme pga. en liten fyr som eeelsker det og kunne spist det til han stuper.... må gjemmes bort!)
  Smart med elektrisk peis! :)

  Ha en fin dag!

  Camilla :)

  SvarSlett
 8. Du er så suveren til å sette sammen deres nydelige møblene, og de nydelige og lekre fargene.
  Jeg er like glad hver dag når jeg titter på din fantastiske blogg:o)
  Det var så lekkert og delikat på peisen din.
  og stuen din, nydelig sofa og alt det andre du hadde på bildet:o)
  Mvh Laila

  SvarSlett