tirsdag 7. desember 2010

Heeeelt utrolig!

Kom over en interessant nettside der min blogg (blandt mange andre interiørblogger) blir omtalt av en "noe mørksinnet dame". Hun stjeler og publiserer andres bilder også. Her er et utdrag:

Ellers er vel Camilla som interiørbloggere flest. Hun maler alle ting hvite og skriver noe på dem. På barkrakkene står det for eksempel monsieur og madame. Yikes. Men det verste med de interiørbloggerne som har penger, er at de kjøper dyre ting og ødelegger med maling. Jeg mener, en ting er de som kjøper falleferdige skap som de maler litt på, men en annen ting er de som kjøper antikviteter. I fine tresorter. Som de så maler hvite og sliter ned kantene på. Det er i sistnevnte kategori vi finner Camilla, og derfor gjør det litt ekstra vondt å lese bloggen hennes.

Et typisk tegn på mye penger og null smak er f eks at hun fikk skjerf og lommebok fra Louis Vuitton til bursdagen sin og nå ønsker seg toalettmappa. For ikke å snakke om at hun faktisk har et helt skap dedikert til veskesamlingen sin.
En annen ting er at jeg tipper vi har å gjøre med et klassisk eksempel på at mannen tjener pengene og dama bestemmer hva de skal brukes på. Jeg har noen ganger tatt meg i å lure på hva egentlig mannfolka til disse bloggerne mener. Altså hva hadde du tenkt om du hadde tjent masse penger bare for at dama di skulle bruke dem til å gjøre huset du har kjøpt om til et hus med rom som passer hennes, og bare hennes, ultrafeminine stil?

Det er helt utrolig at noen gidder å bruke så mye tid i å sette seg inn i bloggen hvis den er så fæl. Noen mennesker må ty til simple hjelpemidler (som å rakke ned på andre) for å fremme seg selv. Oftes fordi de ikke har noe å by på som holder mål.

Hvis noen har meninger eller tilbakemeldinger til meg eller min blogg så fortell det gjerne på annen måte enn å lage en side på nettet om det.

Jeg velger å fokusere på alt det positive bloggingen fører med seg:) Men råtne epler er det overalt!

Ps: grunnen til at jeg ikke linker er at vedkommende gjør dette for å komme på topplisten for bloggere. Det gidder vi vel ikke være med på å bidra til at hun gjør??

36 kommentarer:

 1. ja hva skal man si, skrike eller le. Det er iallefall ikke du som er taperen her. Liker bloggen din jeg og titter stadig innom :) smaken din liker jeg godt. Hva du og mannen evt måtte tjene driter jeg i ;) ha en flott kveld videre du

  SvarSlett
 2. Hihi, ja denne mørke damen har vi hørt om ja:)
  Det er patetisk!
  Og hun har jo lest bloggen din ganske vel for og få med seg alt hun skriver... en kikker:)
  Og jeg vil vel kalle hele greia for MISUNNEELSE!

  Keep up the good work - du har en nydelig blogg, en vakker lita frøken og er en klassisk stilig jente:)

  Klem Line

  SvarSlett
 3. WOW, er det mulig sier jeg bare. Utrolig at folk gidder å legge energi i å rakke ned på andre på denne måten.
  Er det noe jeg ikke liker på nettet, eller er uenig i, så surfer jeg videre.
  Jeg har en kommentar til bloggen din- jeg liker den og koser meg her inne akkurat som alle dine andre følgere.
  Jeg liker det du gjør i hjemmet ditt og digger Vuitton gavene dine.

  Jeg holder meg til barndomslærdommen min: har man ikke noe godt å si så la vær...bare så synd at ordtaket har forandret seg til har man ikke noe godt å si så skriv det på nettet.....

  Ha en flott kveld videre og kos deg i din "mye penger og null smak" hjem!

  Jeanette :-)

  SvarSlett
 4. Har sett det jeg også,men hun er ikke alene om å henge ut oss bloggere.Har sett en av interiørbloggerne som også prøver å holde bloggen sin oppe,med netopp det å henge ut andre bloggere.At alle har det hvitt,dekorerer med Riviera Maison stickers og veggord..m.mere.Og maler alt i hvitt,ja for det er jo ingen makeover i hennes øyne! Blir rett og slett litt sjokka over at det er noen der ute som gidder å bruke såpass mye tid på å skal ødelegge for andre. Jeg har fått mitt siden jeg ligger øverst hos BoligBlogg,og må nå moderere alle kommentarene .Skulle ikke være nødvendig etter mitt syn,for vi må vel alle få ha det som vi vil og blogge om det vi selv ønsker. Ingen trenger jo å lese Bloggen hvis de ikke ønsker det.Nei hev deg over dette og lat som ingen ting,det har jeg måttet gjøre hvis jeg skal fortsette med bloggingen. Men synd da,for vi gjør jo dette for at vi koser oss med det og synest det er gøy!Og trenger absolutt ikke denne hetsingen som en del må gjøre,for å selv bli SETT! Lykke til videre,du har en flott blogg,klem Sissel

  SvarSlett
 5. Er det mulig!!?? Noen skulle hatt et spark en hviss stand. Ikke bry deg noe om det du. Fortsett der du driver og hver deg selv. Ingen er like. Noen er onde for og si det rett ut.
  Fikk veldig lyst og se den siden jeg! Har du adr?
  Stå på Camilla! Du gleder meg med bloggingen din. Elsker og se de lekre tingene dine jeg. Og jeg er sikker på at du fortjener alt du har og har fått!

  Stor klem Ingunn

  SvarSlett
 6. Tragisk at noen kan synke så lavt! Da har de virkelig ikke mye å ta seg til med, og er mest sannsynlig veldig sjalu.. Ikke ta det til deg, du har en kjempefin blogg Camilla!! :)

  SvarSlett
 7. Hej Camilla.
  Kan godt forstå du er rigtig gal.
  Jeg var blevet rasende... og er det virklig på dine vegne...
  Men se hende, som en dum gås, der ikke har noget liv Og som åbenbart er pisse misundelig.
  Misundelse er en grim ting.
  Hvis det var mig skrev jeg helt klart en lille hilsen til hende og bad hende lukke " røven" hvis ikke hun havde noget fornuftigt at sige.
  Og trøst dig med, at vi andre der kigger med, nyder hvert et indlæg.
  Så "Fuck" hende, hun er ikke værd at bruge tid på.
  Håber du ikke lader dig ryste af pinden, på grund af sådan en dum gås...
  Knus Susi

  SvarSlett
 8. Noen er vel veldig sjalu ja.. Hehe! Det var jo bare latterlig å lese, denne personen som har skrevet dette har det nok ikke så bra med seg selv tror jeg! :)

  SvarSlett
 9. Syntes nesten du skal ta det som et kompliment jeg. Tydelig at vedkommende er fryktelig sjalu på deg og det nydelige hjemmet du har. Er ikke alle som får til så mye selv vet du.
  Koser oss med bloggen din. Stå på.

  SvarSlett
 10. Oi.. hjelpes, dette var hard og forøvrig ganske klein kritikk ja. Hehe, denne dama har vel kanskje litt for lite å bry seg om:)
  Du må absolutt ikke ta det til deg. Vi er alle forskjellige, smaken er som baken ;) -og hva andre bruker penger på er vel bare rett og slett en privatsak.
  Jeg synes bloggen din er kjempe fin. Jeg liker mye av det samme som deg, derfor leser jeg bloggen din. Om du vil dedikere et skap til veskene dine, så er ikke det noe jeg bryr meg om, hehe:) Jeg skulle vel ønske jeg hadde plass til det selv, hehe:)
  Du må gjerne poste nettadressen, hade vært interesant å lese.

  Ha en fin kveld videre! Virkelig ikke bry deg om slik!
  KLem Camilla

  SvarSlett
 11. Ved å google fant jeg bloggen og innlegget, herlighet for et hespetre sier jeg bare! Å ta dine bilder, spesielt av jenta di, og skrive slike stygge ting er bare kvalmende. Hun må være psykisk forstyrret!

  SvarSlett
 12. Først ang. interiørbloggere generelt: OK, så er det kanskje litt bemerkelsesverdig at "alle" interiørbloggere skal male ALT hvitt, men det er ikke verre enn at jeg smiler litt for meg selv og leser videre (og hvitt ER jo lekkert da!). Bloggere har en tendens til å kopiere hverandre i stor skala! Av og til så mye at man kan snakke om en egen bloggerstil (male alt hvitt, vimpler, lysekroner, romantisk stil for å nevne noe ...) Men hva så?

  Jeg synes bloggen din er veldig underholdene å lese! Elsker at du er stilsikker. Og når det kommer til "kopiering"/låning, har jeg lagt merke til at du sier hvor du har fått ideer fra. Synes det er så fantastisk at du og andre interiørinteresserte mennesker der ute blogger. Det gjør hverdagen min koseligere i hvert fall :) Stå på videre!

  SvarSlett
 13. Og bare for å legge til noe, så ga kjæresten min uttrykk for at han likte stilen din veldig godt, så dette er for mannfolk også !

  SvarSlett
 14. hei camilla, fy flate jeg merker jeg bli sint på sånne mennesker som skriver sånne ting om folk.jeg har ikke egen blogg riktig enda men jeg skal få meg en over jul. syns du skriver og viser mange fine ting ,forsett med det og ha en fin jule tid ..jeg ksla forsette og lese dine fine innlegg ...venlig hilsen fredrikke fra fredrikstad..

  SvarSlett
 15. Fatter heller ikke hvorfor noen gidder å bry seg om hva andre gjør.
  Hadde vært moro å vite linken til denne bloggen ??

  Ha en fin dag og ikke bry deg om dette..
  Klem,Kari

  SvarSlett
 16. Snille, vakre, omtenksomme Camilla!! DU har en helt utrolig gin blogg, du skal bare fortsette i samme ånd du har gjort hele tiden. Når du er så flink og kreativ, så kommer du dessverre ikke utenom misunnelse fra enkelte. Det er slike mennesker vi ler HØYT av!!!

  Du og din lille vakre familie har sammen skapt et nydelig hjem, og at du skaffer deg fine ting er så vel fortjent. Ingen kan si at du ikke jobber for pengene selv.

  Blir ikke irritert av å lese det engang jeg, blir bare altfor dumt, fikk meg heller en veldig god latter nå :)

  Tenk at det finnes så smålige mennesker... Er det rart verden er som den er???

  Stor klem til verdnes beste Camilla :)

  SvarSlett
 17. Det er jo bare helt utrolig dumt. Har hørt hun har kommentert flere også. At hun gidder. Hun må jo ha mangel på ting å blogge om!! Trist/mørk og dyster blogg. Sier jo litt ;)

  Håper du ikke bryr deg om det og fortsetter som før ;)

  Klem Ellen

  SvarSlett
 18. Syntes du har en fin blogg jeg,så stå på videre du.....og ja,rotene epler finnes overalt! Ha en fin onsdag.Sisselea

  SvarSlett
 19. Huff,sånne mennesker må man jo bare le av. Det er jo bare fullstendig latterlig og alt hun skriver er jo bare TULL!! Du har en super blogg og du har utrolig god smak. Henter masse inspirasjon herfra. Stå på, du er flink!

  Klem fra Mette :)

  SvarSlett
 20. du verden for en smålig dame !!! altså hun som har skrevet dette om deg og dine :/


  liker bloggen din kjempegodt, er oppriktig sjokkert over hva andre kan få seg til å skrive....

  klem

  SvarSlett
 21. Stå på!

  DU har en fantastsik fin blogg, som jeg liker kjempegodt!! Håper du ikke tar deg nær av en som tydeligvis bare er misunnelig!!

  Cecilie

  SvarSlett
 22. elsker bloggen din :) mye misunnelse i denne verden vettu,og noen viser det ved å være negativ :) Kjempefin blogg :) Jeg drømmer meg bort i huset deres og alle dine fine ideer :) Stå på Camilla :)

  SvarSlett
 23. Er det virkelig mulig da..??? Vitner om misunnelse rett og slett.

  Håper du ikke tar dette til deg, men lar det fly forbi. Bloggen din er kjempefin, håper du vet det selv også!

  God onsdag ønsker jeg deg!

  Fra navnesøster; Camilla :)

  SvarSlett
 24. Det er helt utrolig, at noen gidder å holde på sånn er meg helt uforståelig.

  Ord blir rett og slett fattige!

  Stor klem fra meg, som skal hente en helt spesiell pakke på posten idag ;)

  SvarSlett
 25. Dette er vel et fritt land, og dersom man ikke ønsker å følge en blogg eller lese så er det bare å la være. Smaken er forskjellig og det er kjempe fint. Jeg er stadig innom bloggen din og liker både det du skriver og bilder fra hjemmet ditt. At man ikke alltid har samme smak er veldig greit. Hadde vært kjedelig dersom vi alle likte det samme. Morsomt med oppskrifter og hverdagshistorier. Så tror jeg de som klager over dyre ting osv. har det mest vondt selv. Gleder meg til kommende innlegg, så ikke bry deg om dette.
  Ruth

  SvarSlett
 26. huff liker ikke mennesker som rakker ned på andre... skjønner ikke hva de prøver å oppnå. folk må vel for pokker få blogge om hva de vil og alle kan jo ikke ha samme smak. noen liker gul og andre liker blå men de trenger jo ikke rakke ned på hverandre av den grunn. men slike mennesker vil alltid finnes, desverre. jeg liker iallefall bloggen din, og tusen takk for oppskrift på friterte banan, da gikk kveldens symøte desert i boks :) keep up the good work. klem

  SvarSlett
 27. Uff og uff.
  "Ja du er fæl Camilla, tenke seg å være så dum som det å kjøpe deg/ønske deg dyre ting, og det å male møblene hvite da a gitt, nei nå har du gått over alle de tenkelige grenser.."

  Hun som skriver det der vet tydelig kun det hun vil vite for å kunne sitte å fortse seg imisunnelse, mens hun egentlig drømmer om å leve livet ditt selv.

  Du er en flott dame Camilla, med ett flott hjem og familie. Hvem ønsker seg ikke det?
  Ha en nydelig kveld, denne damen har dårlige oppdragelse som ligger dypt stakkars.

  Stooor klem fra meg til deg

  SvarSlett
 28. Jeg liker bloggen din og stilen din kjempegodt! :D

  SvarSlett
 29. Det må være vondt å være så missunnelig som denne personen er. Der er jo tydelig at hun gjerne ville hatt det du har, og hun ville sikkert gjerne vært lykkelig om hun kom opp på ditt nivå.
  Din blogg er en stor inspirasjonsgilde for meg, på mange måter.
  Jeg er helt enig med deg at du ikke la ut linken hennes, for vi vil ikke bidra med at hun kommer på topplisten pga dette.
  Ønsker deg og dine en flott advent.
  Mvk Laila

  SvarSlett
 30. Det blir for dumt at noen skal heve seg selv her inne ved å slenge stygge ting om andre. Hev deg over det. Det er ren misunnelse ;)

  SvarSlett
 31. Herlighet!!!! Er det mulig???? Tror nok vi snakker om sjalusi og et menneske som har lyst på litt "oppmerksomhet" her...Flott at du ikke la link ut, for jeg regner med hun har vært på topplisten ganske snart! ( vi hadde nok ville visst hvem dette mennesket er). Jeg er selv en ivrig leser av interiørblogger å synes det er mange flotte ideer men finner både her og på andre sider! Det er som du sier at det er råtne epler "over alt" og det gjelder vel bare å heve seg over dem!

  SvarSlett
 32. Jeg liker bloggen din kjempegodt, håper ikke du ble fornærmet av en slik sjalu blogger. Stå på :)

  SvarSlett
 33. Tragisk, vi må bare heve oss over det ...!

  Fortsett å blogg som du gjør,
  vi er mange som elsker å besøke
  bloggen din ... ♥

  klem til deg

  SvarSlett
 34. Er det virkelig mulig sier jeg bare, dette må da komme av ren og skjær misunnelse! Fy skam seg gale damen!
  Jeg liker iallefall bloggen din veldig godt, og syns du har en nydelig og lekker stil. Juleklem til deg :) ~ Tanja

  SvarSlett
 35. Dumme dame! Sånne folk er bare misunnelige, få dere en jobb sier jeg.

  Stå på , elsker bloggen din, ha en flott uke

  SvarSlett
 36. Det den dama skriver om er jo bare trist, og man tenker stakkars henne. Ingen som er på din blogg bryr seg noe om det. Og jeg tenkte at du helt sikkert bare forlot bloggen hennes med hodet hevet. Men så fant jeg ut at du faktisk hadde slengt shit tilbake, og det syns jeg var dumt. Da er du jo ikke så mange hakk bedre enn henne da?
  Bedre å heve seg over det og ikke slenge igjen. Vi som leser din blogg bryr oss jo faktisk ikke om hva hun mener. vi liker jo din blogg :)

  Syns du har en superbra blogg og jeg liker stilen din :)

  Fortsett sånn :)

  SvarSlett