tirsdag 17. februar 2009

Vinduspost

Siden jeg likevel skulle male vinduskarmene passet jeg på å montere vindusposter i samme slengen. Deilig å ha litt ekstra plass til tingene man skal ha i vinduet! Taket i gangen er halvveis ferdig, skal ha samme som på kjøkkenet (hvit panel m/downlights). Har vært ute å sett på fliser idag, det står mellom 3 forskjellige typer: speilblanke beige, mørkebrune som ser ut som treverk/skipsgulv eller noen kjempespesielle beige med blomstermønster på!Bestemmer meg før helgen tenker jeg.

9 kommentarer:

 1. Hejsan!
  Jag såg att du följer min blogg så jag blev nyfiken på dig! Så kul att få komma på besök till dig!
  Så fint ni får det huset! Och vilken ljuvlig familj du har, speciellt lilla änglaprnsessan!
  Kram
  Ann-Helen

  SvarSlett
 2. hei å hopp :) smart med større vinduskarm.. ;)
  driver sjøl å styrer med fliser.. morro i grunn, men blir aldri helt enig med meg sjøl <:) men trur eg har funnet til badet allefall!

  klem :)

  SvarSlett
 3. Så fint det ble! :)

  Ha en fin natt ! :-)

  SvarSlett
 4. Hei! Så fint dere får det :) Hvor får man tak i slike "ferdige" vindusposter? Jeg ønsker meg bredere jeg også... sukk. Er det greit å montere?

  SvarSlett
 5. Disse har jeg kjøpt på Coop Obs og malt selv. Syns ikke de folierte er noe fine hvis resten av karmen er malt for hånd. Monteres med tre skruer i bakkant, og sparkles og pusses. Husk kvistlakk! Hvis man skal ha de stikkende så langt ut som jeg har så anbefaler jeg hylleknekter i underkant hvis du skal ha noe tungt på de. Lykke til Pernille!

  SvarSlett
 6. Tusen takk for svar! Spørs om det ikke blir noen slike på meg også snart da:)

  SvarSlett
 7. så fint det blir... å det med panelet i innlegget under... bortskjemt??? neida..:) hehe. men det blir nok riktig så vakkert.

  SvarSlett
 8. Så fint dere får det!
  Det skjer jo stadig noe. Morsomt å følge med dere:)

  SvarSlett
 9. Kjempefine vindusposter. Er helt enig i at det er fint med ekstra bredde :) Har samme løsning som dere! Ha en fin kveld :)

  SvarSlett