søndag 15. februar 2009

Vitrineskap og bryllup

Nå er jeg nesten ferdig med oppussingen av et gammelt gedigent skap jeg har kjøpt! Gjenstår å sette inn glass i dørene og sette "liten perle" panel på baksiden. Glemte å ta før-bilde desverre, men det var helt mørkt treverk. Klør i fingrene etter å fylle det opp, men må vente til malingen er 100% tørr...
28. mars skal vi i bryllup, invitasjonen kom idag. Jeg skal være forlover, så det er bare å komme med tips til utdrikkingslag:)

18 kommentarer:

 1. Så flott det skapet ble:o)

  Mye fint du viser!!

  SvarSlett
 2. ÅÅÅÅhh gosh...jeg vil ha det skapet!!Nydelig ble det!;) Så flink du er..
  Klem C

  SvarSlett
 3. Råålekkert skap, synes du er modig jeg som går på slike prosjekt :o)

  Og så ser huset ut til å bli nyyyydelig :o)

  SvarSlett
 4. Jeg driver med et skap nå, gleder meg til det er ferdig. Er SÅ lei av å male... *ler*

  Utdrikningslag; Det spørs hvordan bruden er...
  Jeg er ikke den som liker at alle står og ser på at jeg skal gjøre noe moro (selv om alle tror jeg er det), det må komme spontant.
  Så min forlover ordnet massasje (hel time og hele kroppen) og hyret en kokk som laget 3-retters middag hjemme hos henne til oss. Jeg fikk min "hjemme-alene-jentefest" som jeg ønsket meg. (Med litt drikkeleker à la quiz og gaver)
  Da jeg var forlover hadde vi rebusløp i sentrum, lunsj ute og en spatime for bruden, middag hjemme hos ei annen venninne og bytur.

  SvarSlett
 5. ..gratulerer med oppgaven!
  Jeg var i bryllup i går. Veldig kjekt.
  Forloverene til bruden (2 stk) hadde laget album til bruden, med masse bilder fra utdrikningslaget. Laget det personlig, med tekst o.l, og bruden fikk det utlevert under talen på den store dagen.
  En hyggelig ting å gjøre, syntes jeg!

  SvarSlett
 6. Utrolig fint skap, blir nok veldig fint når malingen har fått tørket. Kan godt skjønne at det klør i fingrene. Kjøkkenet ditt liker jeg så godt..sukk

  SvarSlett
 7. Rålekkert skap! Jeg driver selv og pusser opp litt møbler her;) Gøy når det blir ferdig.

  Når det gjelder utdrikningslag liker jeg best at bruden får en minnerik dag med venninner og ikke en sånn typisk "drite ut" mest mulig dag med grusomme kostymer og oppgaver. Men derimot spa, massasje, make over (frisør og makeup).. og en deilig middag med mye vin og mimring. Svigerinnen min fikk et album fra denne kvelden (scrapbook). Det ble hun kjempefornøyd med og blir nok et minne for livet. Alle skrev en hilsen i boken også.

  Ha en fin uke

  SvarSlett
 8. Så nydelig skap!! :)
  Gleder meg til å se når alt er ferdig hos dere.. Elsker så gjennomførte hjem. Og de listene deres er jo bare helt fantastiske!!

  Utdrikkingslag ja.. Hmmm.. Jeg er mest for spabehandling og kose seg på restaurant med gode venner.. Kanskje gå ut etter det! :) Jeg har vært med på inebandy-turnering, det var også kjempe gøy!! Hihi.. Lykke til..

  Stor klem fra
  Christina

  SvarSlett
 9. Gud så fint! Det der vil jeg tro ha tatt tid! Også jeg som klager på at jeg aldri blir ferdig med en bitteliten hylle! ;)

  SvarSlett
 10. Utrolig lekkert skap! Så flink du har vært:)
  Ha en strålende uke:)

  SvarSlett
 11. herlighet for et utrolig vakkert skap!!!

  SvarSlett
 12. Det var et fantastisk fint skap !!
  Lykke til med å være forlover :)

  Ha en fin uke !

  Klem Jorid

  SvarSlett
 13. Åhhhh, for et lekkert skap!!! litt av en jobb å male tenker jeg:))
  Takk for kjempekoselig hilsen hos meg....og du lurte på veggfargen jeg har brukt på kjøkkenet. Den heter Sand og er fra Jotunkartet. Jeg har også brukt en farge som er litt lysere enn denne på noen av veggene i huset, og den heter Cirrus. behagelige farger begge to, og en varm,fin bakgrunn til hvitt synes jeg:))))

  Ha en strålende ny uke.

  SvarSlett
 14. Så flink du har vært, må ha vært litt av en jobb å male et så stort skap!!!
  Utrolig lekkert ღ

  SvarSlett
 15. Lekkert skap!

  Jeg var forlover og arrangerte utdrikkningslag i fjor vår. Jeg inviterte jentene opp på firmahytta til bruden(allierte meg med mange på jobben hennes, hun trodde hun skulle ha salgsmøte der oppe) i Hemsedal for en helg.

  Vi var med et Eventbyrå på skikkelig opplegg ute i naturen med mange fysiske oppgaver som alle syns var morro. Så var det mat og morro på hytta. Hadde masse opplegg, og hadde kjøpt mange morsomme gaver på Clas Olssson(i type husmorstil; alt var rosa omtent og det var div husmor "kjekt å ha" ting)

  Alle var veldig fornøyde og det var en superhyggelig helg med jentene. Bruden kledde jeg ut med prinsesseskjørt(tyll) fra HM og krone-tiara..så temaet var prinsesse siden hun ikke er så veldig prinsesseaktig av seg...og alle jenter bør være det litt innimellom:-)

  SvarSlett
 16. så flott skap:)Koselig apet også.

  SvarSlett