torsdag 14. mai 2009

Babysvømming

Her er Madeleine under vann på babysvømmingen på Quality. Der svømmer hun og koser seg hver torsdag med Mimmi`n sin! Idag sa hun "dusje" for første gang, "bade" har hun sagt lenge. Hun er veldig opptatt av alt som har med vann å gjøre. Kjempeflink til å vaske hendene sine har hun også blitt. Skyver krakken inntil vasken, klatrer opp, pumper Lano hånskum i hånden og gnir hendene sammen mens hun skyller og skrubber seg med neglbørsten. Hun er så ivrig at hun står på tå! Slik kan hun stå å holde på til hendene blir helt skrukkete!
De små er rare;)


7 kommentarer:

 1. For en skjønn,liten fisk! Og så herlig hun var i bunaden sin!!
  Ha en flott 17.mai feiring!

  -Bette-

  SvarSlett
 2. Nydelige bilder :D Er så gøy med babysvømming. Og veldig imponerende hvor flinke de er enda så små de er.

  SvarSlett
 3. så søt hun er :) tror de fleste barna er lidenskapelig opptatt av vann :) iallefall er min fasinert av det :)

  Ha ei riktig fin 17.maiheim :)

  SvarSlett
 4. Hei!: )

  Så skjønn datteren din er, også så flink som gikk i bunad en hel dag, det er ikke bare bare for små prinsesser, så syntes hun var kjempeflink jeg!: )

  Du, så du hadde en lampeskjerm med monogram (eller bokstav?) på det øverste bildet under "shabby urner"-innlegget, kan jeg spørre hvor du har kjøpt den? Jeg er nemlig på jakt etter en liten lanpeskjerm med monogram av et eller annet slag..

  Ønsker dere en fin helg og en super 17.mai feiring!: ) Kos dere masse!

  SvarSlett
 5. Så skjønn! Kjenner jeg angrer veldig på at vi ikke fikk til babysvømming med vår. Var ikke så mye i nærheten, så da kokte det helt bort.

  Så nydelig i bunaden sin! kan nesten ikke vente til neste år, da blir det hallingbunad her i heimen. Vi har i familien til både gutt (den er nesten den søteste) og jente frem til konf alder.

  Ha en super 17.mai feiring:)

  Hilsen fra oss i drømmeverden

  SvarSlett