lørdag 2. mai 2009

En liten titt tilbake....

...til Juli i fjor. Da fylte jeg nemlig 30 år, og feiringen foregikk på denne sommeridyllen: Selater i Strømstad. Det er min manns pappa og kona hans som eier dette sommerhuset.
Må si denne hagen er perfekt for selskap!
Det tar 5 minutter med bil eller båt inn til sentrum i Strømstad. Her er jeg på brygga!
Vi fikk låne oss et stort og solid partytelt, det begynte å regne på kvelden så vi angret ikke på det!
Når regnet kom satt vi to pinner under det som egentlig var dør, så ble ikke maten bløt... På menyen var det grillet entrecote, svinefilet, fløtegratinerte poteter, soppstuing og peppersaus. Jeg har en musikkinteressert bestefar som stod for musikken, det gikk i Charleston.
Glemte å ta nærbilder av bordet, dette er det beste jeg fant... Fra venstre: meg, mamma, svoger, søster, kusine, mannen til kusine, tante. Tror vi var 25 gjester totalt.
En kjempefin bursdag selv om værgudene trosset oss ut over kvelden!
Vi var på besøk i dette huset igår, derfor kom ideen om dette innlegget;) Nå skal jeg i utdrikkningslag på Hvaler, skal prøve å huske kameraet!


3 kommentarer:

 1. så koselig.. vil tro det var en utrolig flott 30 års feiring. perfekt!! flotte kjæresteparet å :) ha en koselig kveld på hvaler... regntung hilsen fra tr.lag :)

  SvarSlett
 2. Så kos!! :)
  Flott i Strømstad...

  Fikk du noe fint fra Riga da? Hihi..
  Haha.. Jeg fikk solpudder fra Bergen.. Gubben er der om dagen siden de skal åpne en ny butikk på Åsane!

  Klem klem

  SvarSlett
 3. Ja Strømstad er stedet...Har vært på Spa-opphold der i helgen...og jeg som kommer fra en øy ikke så langt over Svenskegrensa...elsker jo skjærgården...Ser ut som et vakkert sted dine svigerforeldre har der også:O)

  SvarSlett