torsdag 17. september 2009

Blomsterbakke

Jeg har kjøpt meg denne blomsterbakken, vi var i bryllup der disse ble brukt på bordene i sommer. Har hatt lyst på de ever since... Hun i butikken sa at den var belagt med ekte sølv så den må pusses... Godt det er mannen i huset som står for sølvpuss her, kommer til å bli henrykt over at det han har fått enda en ting å gnikke på!
Når jeg var i gang tok jeg å flyttet litt rundt i vitrinen også, mangler fortsatt glass i dørene så det samler seg fort støv der inne. Neste ting på lista nå er å få festet glassrutene! Flere der ute som har en liste som aldri blir tom? Slik som epletreet i hagen til Pippi som aldri blir tom for "sockerdrykka"!


8 kommentarer:

 1. Hei, hei har lett etter en slik bomsterurne lenge, hvor har du kjøpt den? Vil også si at du ar en utrolig flott blogg som jeg har hatt glede av lenge.

  SvarSlett
 2. Tusen takk Anonym, så bra du er fornøyd med bloggen!
  Blomsterbakken er fra leverandøren Sia, så den skal ikke være så vanskelig å få tak i. Her i området selger de den hos Ihlebys blomster og interiørbutikken i Østfoldhallene:)

  SvarSlett
 3. Hei hei...
  ja det er flere som har lange lister med ting som skal gjøres:)
  ha en fin dag
  klem edda

  SvarSlett
 4. Anonym sier....

  Du har en herlig blogg som det er deilig å hvile øynene på. Du er også veldig flink med plassering og oppstilling av ting.Framskapet ditt er lekkert.
  Ha en fin fridag.:)
  Klem anonym

  SvarSlett
 5. Den blomsterbakken var utrolig lekker, så jeg må spørre om det samme som en av de andre her inne, hvor har du kjøpt den?

  Siden det straks blir fredag, benytter jeg anledningen til å ønske deg en riktig god helg =)

  SvarSlett
 6. en sockerdrycka till takk!! hehe sånn er det hvertfall her og:P Rart at den listen aldri tømmes, men når man gjør en ting følger det jo på med hundre andre:P Nydelig framskap du har!!! Og blomsterbakken var veldig lekker!!

  SvarSlett
 7. Nyydelig var den!

  Og så må jeg bare skryte av jenta di, så kuul hun var på bildet under her :)

  Klem Anette

  SvarSlett
 8. Det var en utrolig flott blomsterbakke!! Hvor har du kjøpt den?
  Har en laaang liste over hva som bør bli gjort, men blir aldri tom... Styker jeg ut en ting, så blir det føyd på to nye. Men greit å ha noe å pusle med da:)

  Ønsker deg en riktig god helg!

  Klem Renate

  SvarSlett