onsdag 6. oktober 2010

Kommentarmoderering

Jeg vet ikke hva det feiler alle dere anonyme der ute som må legge igjen negative kommentarer.
Men det gidder jeg ikke bruke en halv kalori på å finne ut av, dere sliter sikkert mer enn nok med dere selv! Så sier jeg bare lykke til med det.

Det eneste det fører til er at jeg har lagt inn kommentarmoderering. Dvs at alt må godkjennes av meg før kommentarer legges inn på bloggen.
Så kan dere det gjelder bruke tiden deres på å klippe dere og få dere en jobb isteden!

Til alle dere andre: se bort fra dette innlegget:)


11 kommentarer:

 1. Noen mennesker der ute har lite å holde på med. Jeg har kommentarmoderering selv. Det er like greit. Da har man kontroll på hva som blir skrevet:)
  Drit i de negative kommentarene og nyt heller de positive:) :) :)

  SvarSlett
 2. Hei...
  Ville bare gi deg min støtte i det du har sett deg nødt til å gjøre...Har sett at flere har hatt samme problem på sine blogger...
  Ønsker deg en riktig god kveld :))
  Mvh Fru Syversen

  SvarSlett
 3. Hadde et innlegg om dette for en stund siden jeg å,å jeg har kommentarmoderering. Jeg skjønner ikke helt vitsen med å bruke tid på å være negativ,men tydeligs er det noen som ikke har noe bedre å gjøre.
  En flott torsdag ønskes deg!
  Klem Christina

  SvarSlett
 4. Du har jo så koselig og flott blogg, sjønner ikke hvorfor enkelte må bruke tiden sin på å spre negativitet :( det kan de holde pent for seg selv...
  Jeg vil bare si at jeg liker bloggen din og titter ofte innom for å se på hvor flott du har det hjemme hos deg :D du har det aldeles nydeligt, kunne lett ha bytta hus med deg ;) hehe å prinsesse rommet du viste i sist innleg er jo bare helt topp, får jeg meg en jente en gang i livet skal det være maken til ditt.

  ønsker deg en flott dag med mye positivitet :D De anonyme er bare missunelig på hva du får til.

  Anne Mai

  SvarSlett
 5. Huff noe så kjedelig! Noen må komme med en kommentar for og være jævlige. Ikke bry deg om dem for slike folk har det dessverre ikke godt med deg selv. Mange som har meninger, men noen mener litt mye. Hvis det er en trøst så begynte jeg med blogging pga deg :) jeg fulgte bloggen din lenge før jeg kastet meg over og turte selv. Du ga meg innspirasjon og pågangsmot. Må bare takke deg for det. Du har ett kjempekoselig hjem og en mann som elsker deg og ikke minst, verden skjønneste prinsesse. Stå på og hver deg selv og gjør det som er best for deg!
  Ha en fin kveld!

  Klem Ingunn

  SvarSlett
 6. Tipper det er sjalusi x 10. Du har en nydelig blogg:-) Ha en super kveld!

  SvarSlett
 7. Hei

  Kan ikke fatte at noen i det hele tatt gidder å legge igjen negative kommentarer rundt omkring. Har de ikke bedre ting å bruke tiden sin på??? Leser bloggen din jevnlig:)

  klem

  SvarSlett
 8. Hei på deg
  Ja, er sååå enig med deg!!! Som jeg pleier å si; har du ikke noe positivt og så, kan du heller holde munn.
  Men det er desverre noen som ALLTID har noe negativt å komme med; og da er kommentargodkjenning perfekt!!!=)
  Ha en strålende kveld!
  Klem Tone

  SvarSlett
 9. mottoet mitt,og som jeg stadig "prenter" inn i ungene mine, er at om du ikke kan si noe pent,så trenger du ikke si noe :-)
  Det er en livsfilosofi alle skulle hatt med seg :-) kjempefin blogg du har :-))

  SvarSlett
 10. Herlighet, er jo helt tragisk at man i det hele tatt må ta det skrittet, og godkjenne alle kommentarer.. Noen folk har rett og slett for mye fritid :)

  For en fantastisk blogg du har! Snublet nettopp over bloggen din, og ble jo helt forelsket! Og såå nydelig rom datteren din har!! Sukk! En prinsesse verdig!

  Gleder meg til å følge deg videre!

  Klem fra Trine

  SvarSlett
 11. Enkelte mennesker har en sjalusi til de som faktisk presterer noe i denne verden! Slike mennesker har store problemer med seg selv, selvfølgelig har man rett til å ha meninger, men hva er vitsen med å skrive masse negativt til noe som faktisk er bra og vakkert. Dette kalles ren SJALUSI!!

  Du har en super blogg blogg, så fortsett med den gode jobben du gjør og ikke minst TAKK for at du deler så mye vakkert med oss lesere!! Det setter vi stoooooooor pris på!!!

  Klem CarmaHilde

  SvarSlett