tirsdag 7. desember 2010

Helt dilla

Alle som kjenner meg vet at jeg får skikkelig dilla på ting. Og da mener jeg skikkelig! På lørdag var vi på kinaresturant og da bestilte jeg meg fritert banan til dessert. Det er flere år siden sist jeg spiste det sist.
 I dag bestemte jeg meg for å prøve å lage dette selv. Enkel oppskrift og det hele er ferdig på noen minutter.
125 gr hvetemel, 2 ts sukker og 1,5 ts bakepulver røres sammen.
Tilsett 1,5 dl melk og pisk det til det blander seg.
Fyll en kjele et par cm full med solsikkeolje og varm opp.
Oljen er varm nok når det bruser rundt en trepinne.
Friteres ca 1 minutt. Snu de halvveis i kokingen.
Legges på papir og avkjøles 1 minutt.

Severes med karamellsaus over og vaniljeis og/eller krem til.
Nam nam!
*
Ps: skriv gjerne i kommentarfeltet om hva dere vil jeg skal blogge mer om. Den som tier samtykker vet dere;)

7 kommentarer:

  1. Åh, jeg har heller ikke spist det på flere år, fikk skikkelig lyst til å prøve. Takk for tipset, håper du får en kjempefin kveld :)

    SvarSlett
  2. Nam... det er noe av det beste jeg vet! Takk for at du deler oppskriften. Den må prøves ut!
    Ha en fin kveld!

    Klem Ingunn

    SvarSlett
  3. Takk for tipset med bananene. Her har jeg bare stekt bananene i pannen. Men dette må prøves ut en gang. Høres kjempegodt ut. :)

    SvarSlett
  4. Hei!Mmmm! God dessert! Syntes du har fine blogginnlegg hver gang jeg. Fin blanding av alt. Ha en fortsatt fin kveld. Sissela

    SvarSlett
  5. Mmm, det hørtes deilig ut :) Skal absolutt prøve en dag :)

    SvarSlett
  6. Oii har alltid lurt på hvordan man gjør dette hjemme :D Elsker slike bananer!!:)

    Takk for oppskrift

    SvarSlett
  7. Fortsett som du gjør du:-) Kjempefin blogg:-)

    SvarSlett