tirsdag 4. januar 2011

Tatovering

Jeg tenkte å vise tatoveringen jeg tok i oktober. M med prinsessekrone over. Veldig fornøyd med den, men tviler på at det blir fler på meg... Noen får jo helt dilla!

12 kommentarer:

 1. Kjempe stilig tatovering :) Jeg tok en i sommer selv.. en bokstav i nakken. Tror heller ikke jeg skal ta flere. Sier jeg ihvertfall nå. Søstrene mine har mange, hehe.. det baller bare på seg for de:)

  SvarSlett
 2. Det kommer vel en til om det kommer ei/en til? ;) Jeg har to, har lyst på en tredje med Heddas fødselsdato, men vet ikke om jeg tør der jeg vil ha den. Der du har den. Redd smerten. Den på ankelen var "drepen". *ler*

  Likte din!!

  SvarSlett
 3. Eller, så litt til - jeg har lyst på der klkka (?) di er...

  SvarSlett
 4. Hei.

  For en flott blogg du har. Har ikke besøkt deg før, så nå har jeg sittet lenge og bladd meg bakover i arkivet ditt og kost meg med mange flotte bilder.

  Jeg kommer garantert ti å komme tilbake.

  Ha en fin kveld :)

  Tattoveringen var forresten kjempefin.

  SvarSlett
 5. Kult, den var stilig. Hva står M`en for ? Mannens navn antar jeg... HVis det er for datteren så er det bra du har en arm til ... :-)
  Stilig var den uansett!

  Hilsen Hilde

  SvarSlett
 6. Å tatovere seg virker SÅÅÅ vondt :/

  Forstår godt du er fornøyd med den, flott :)

  SvarSlett
 7. Hei flott tatovering. Selv har jeg en liten marihøne på leggen som jeg tok for mange år siden, men det ble med den ene....
  :) Susanne

  SvarSlett
 8. Kjempe fin tatovering! hva står M for? Jeg har en rundt ankelen og oppå vristen fikk litt dilla etterpå... men det ble med den jeg har hehe det koster jo penger og man har jo som oftest noe annet å bruke pengene på:) hehe men kjempe flott tatovering!!

  SvarSlett