søndag 2. august 2009

Garderobe

Da vi kjøpte huset var det et soverom med 3-dørs skyvedørsgarderobe i første etasje. Men det rommet valgte vi å bruke som en liten tileggsgang (siden det ligger rett ved inngangsdøren) for jeg syns det var altfor lite som soverom. Praktisk var det å oppbevare yttertøy i skyvedørsgarderoben også.
Dermed ble stuen i andre etasje omgjort til vårt soverom, der var det naturligvis ingen garderobe, så vi har brukt et vitrineskap(!) til klærne våre. Dette lille rommet er plassert i et hjørne av soverommet vårt, jeg har hatt veldig lyst til å gjøre dette om til vaskerom. Rørleggeren så på det og sa det gikk veldig bra.
Men så kommer mannen med en innsigelse; nemlig at det kommer til å riste i hele huset når sentrifugen starter!
Så da fikk dette rommet bli klesskap istedet.
Idag dro jeg opp armene og malte 3 strøk i tak og vegger. Har ikke malt døren og karmen for her skal jeg finne en annen løsning.
Imorgen skal jeg se om jeg finner et sisalteppe som passer med målene på gulvet.
Slik så rommet ut før jeg startet, jeg HATER furu.
Kom gjerne med garderobetips, sikkert mange løsninger jeg ikke har tenkt på...
Kommer tilbake herfra når jeg har innredet det ferdig!


7 kommentarer:

 1. Hei hei!
  Nå har jeg kost meg skikkelig med å titte rundt i bloggen din. Dette er et godt sted å være!!! Så fint det ser ut til å være hos deg og så søt den lille frøkna di er:)
  Er det OK om jeg legger deg til i blogglista mi?

  Rita

  SvarSlett
 2. er helt lik, hater furu!! Flyttet rett inn i ungkars leilighet full av furu.. hehe driver å pusser opp sånn bare det!!
  Blir gøy å se hva du skal gjøre med garderobe rommet ditt!
  Stoooor klem

  SvarSlett
 3. På Studio Slettvoll selger de sisal tepper etter mål :)

  SvarSlett
 4. Heisann!
  Om du skal bruke dette til ett slags 'walk in closet' - så ville jeg har fjernet døren, og heller laget ett forheng i stoff! Da virker rommet også mye luftigere. Satser du på mye hengeplass, eller vil du ha kurver? På Ikea selger de en egen serie som heter 'Stolmen' - der kan du kanskje få noen tips til hvordan du eventuelt kan innrede. Jeg ser for meg at du setter oppett stativ i front, med gjennomgang til bak. der kan du ha trådkurver (4 stk i høyden) og legge toppplater oppå, hvor du kan ha ekser med sko, belter, skjerf o.l
  I gjennomgangen kan du ved hjelp av stolmen sette inn hyller o.l.
  Sikkert litt vanskelig å forstå - men ta en titt på ikea sine nettsider - så ser du kanskje hva jeg mener :-)

  Lykke til! Virker spennende!

  SvarSlett
 5. Kanskje du får noen idéer herfra ?

  http://silje-sin.blogspot.com/2008/06/walk-in-closet.html

  SvarSlett
 6. Hei, flott blogg du har - jeg hadde samme problem som deg med garderobe - jeg har satt en hel vegg (300cm) med 40cm dype Ikea skap rett utenfor badet - det er en trang gang. Her har vi alle "vanlige" klær til hele familien. Skapene er uten dører og ungene har fått alle hyllene under 1m høyde.. :-)
  Jeg har kjøpt masse plastbakker på Europris som vi har til alt av undertøy, sokker, belter, skjerf osv. Ser faktisk ikke så værst ut men kommer nok til å sette på dører når ungene er blitt større. I tillegg har vi et "hengeskap" som vi har alle kjoler, dresser, skjorter osv i.
  Mvh
  Camilla i Halden

  SvarSlett
 7. Det blir fin garderobe innenfor soverommet det.
  Jeg ville satset på hyller, trådkurver & hengestang. ikke lukkede skuffer & skap (det forminsker rommet og ikke minst oversikten)
  Morsomt å lese at du HATER furu, når folk sier til meg at "furu er på vei tilbake" tenker jeg at det der det gidder jeg ikke tro på, uansett skal jeg aldri mer ha furu.
  Jeg har min egen betegnelse på furu = FURUHELVETE! he he...
  Ha en fin kveld!
  klem

  SvarSlett