mandag 31. august 2009

Stue og moonboots

Kommer med noen grumsete trøste-bilder idag av en stue dere allerede har sett...
Men man kan jo ikke vise noe nytt hver dag heller!
Hjemme fra jobben med influensa idag, håper jeg er bedre imorgen.
På torsdag skal jeg nemlig dra på en liten tur over helgen, og den innebærer bla sykling så håper på bedre form!
Lexingtonputa har ikke falt ned fra månen selv om det kan se sånn ut, trenger bare litt farge innimellom:)

Når vi snakker om månen... her er lillemor med moonbootsene sine på vei til barnehagen på morningen idag. Jeg fnisa hele veien til bilen;)


5 kommentarer:

 1. Veldig pen stue, nydelig brudepar, sjarmerende liten jente i muffinsgenser og vanvittig tøffe moonboots! :)) Hun ble nok damekonge (min datter kalte dronningen "damekongen" da hun var yngre!) i barnehagen i de der!! ;)

  Tusen takk for din utrolig koselige kommentar på Glassveranda! Har forresten lagt Villa Creme inn i bloggrollen i venstremargen på Glassveranda i dag :) Fin blogg!

  God bedring fra den influensaen din. Skrekkelig slitsomt med influensa. Jeg har en influensasyk liten skolejente i sofaen ved siden av meg. Mon tro om hun er smittsom? :] Håper jeg slipper unna...

  Ha en riktig fin uke!

  Klem, Ann,
  Interiørbloggen Glassveranda.

  SvarSlett
 2. En nydelig liten frøken i et sjarmerende antrekk! Hun føler seg garantert fin ja...Og sannelig passende sko for høsten som virkelig har kommet for fullt!

  SvarSlett
 3. Wow for en herlig frøken i månestøvler, hun ser jo bare SÅ fornøyd ut,jeg fniser når jeg tenker på at du fniste på vei til barnehagen, herlig!
  Stuen deres er lekker, akkurat sånn som man ser på trykk i fine blader & exclusive kataloger, godt jobba! Likte godt lysestakene på bordet også!
  Ha en fin mandagskveld, så håper jeg at du holder deg varm og blir fort frisk igjen, kryp opp i den myke sofaen med et godt varmt pledd, en kopp te & TV, det gjør underverker på formen!!!
  Klem til deg

  SvarSlett
 4. Så skjønn!!! Nydelig liten tulle!!!

  Ha en fin kveld,Camilla!!!

  Klem!

  SvarSlett
 5. Dødskult anntrekk på lillemor, herlig bilde :)

  SvarSlett