torsdag 20. august 2009

Slyngelmat og ramperetter

Igår lagde jeg hjemmelaget pizza, Madeleine fikk lov til å hjelpe til. Hun la på champignon og revet ost. Hun ble så stolt, og spiste rekordmange (3 stk) biter til middag.
For en stund tilbake kjøpte jeg Roald Dahls kokebok "slyngelmat og ramperetter", der finner man blandt annet oppskrift på "Kjeveklister for pratsomme foreldre" og "Sinte vepsestikk med pinnsvinpigger" med artige illustrasjoner.


Hvem hadde vel ikke blitt verdens kuleste mamma med denne kreasjonen på bursdagsbordet?
Det er en Pariserloff med spinat, en kleshenger er brukt til å holde gapet oppe osv.

I disse dager er sykkelhjelm veldig stas...

Trampolinen blir hun ikke lei.... og Lego Duplo skal bygges i enhver ledige stund. Legoen har hun i en kattematboks (den skimtes i bakgrunnen på bildet), hun er så optatt av "Pus" og er så stolt av den boksen!

Tips: Jeg fant disse blomsterpinnene på MesterGrønn til 70% rabatt. Kostet 5 kr pr stk, så jeg kjøpte hele beholdningen jeg;)


5 kommentarer:

 1. Så søt liten ramp du har! Har også et par av de blomsterpinnene der, men de kostet mer når jeg kjøpte dem ja ;)

  SvarSlett
 2. Tusen takk for utfyllende kjøkkensvar Camilla :-) Men du glemte å si noe om skuffene under vasken.. :-) hvordan løste dere dette mtp rør osv?? Klem

  SvarSlett
 3. Og igjen tusen takk for skuffesvaret... Jeg må nok ta meg en ikea-tur snart. Men bør vel vente og se om det blir noe huskjøp eller ei. Ha en fin kveld og snart god helg.

  SvarSlett
 4. Søt tullemor, og flotte finner på tilbud!! Kjekt, det;-) Klem i natten fra Marianne.

  SvarSlett
 5. Nå googlet jeg etter hvite urner, og vips så kom ditt 4.mai-innlegg opp!! SÅ find en ble!! Nå skal jeg gjøre det samme,-takk:-)

  Klem

  SvarSlett