søndag 30. august 2009

Soverom

Nå har jeg endelig funnet det lille rosa kameraet mitt, lå i et hemmelig rom i veska mi! (fler som kjenner seg igjen?), men da manglet jeg noe å ta bilde av...
Så da det blir en liten titt på soverommet vårt som ikke er påbegynt enda, kun grunnet taket. Så her er det litt jobb som venter! Men har ikke bestemt meg for stilen her inne enda. Rommet har skråtak og er ganske stort, det er egentlig en stue som vi har tatt til soverom.
Så vi får se utover høsten. Spennede å ha noen prosjekter på vent også syns jeg:)

6 kommentarer:

 1. hei :)
  velkjent fenomen å legge ting på "en lur plass" her og... finner de sjelden igjen, og iallefall ikke når jeg trenger de! :)

  Så deilig med stort soverom MED veranda! Det ønsker jeg meg også når vi får oss hus en vakker dag ;)

  Ha en fin mandag!
  Hilsen
  Laila Johanne

  SvarSlett
 2. Ofte putter jeg ting i veska og finner det igjen lenge etterpå. Noen ganger kan det være en hyggelig overraskelse å finne penger ol.

  Ser du har laget snurrene. Naboen her hadde også fått smeltetet smør i bunnen. Jeg vet ikke hvorfor. Kanskje det er for varmt? Jeg bruker melange, kanskje du bruker annen smør type?

  Klem til deg
  Christine

  SvarSlett
 3. Hei på deg.

  Jeg tror de fleste kjenner seg godt igjen det... Værtfall denne frua!

  Kjempegod søndag og ny uke til deg fra meg!

  SvarSlett
 4. Det er alltid spennende (og krevende) med nye prosjekter. Blir spennende å se hvordan soverommet blir. Jeg er sikker på at det blir fint for det ser ut til å være så gjennomført ellers i huset deres.

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 5. Jeg har prøvd å sende to mailer til deg, men får tilbake en feilmelding. Tro om det er hos deg eller meg feilen ligger?

  Christine

  SvarSlett
 6. Så spennende. Alltid gøy å ha noe å se frem mot, spes oppussningsobjekter. Ha en flott dag:) Hilsen Lise

  ps. konurranse hos meg:))

  SvarSlett