torsdag 27. august 2009

Kanelsnurrer og barneoppdragelse

Jeg prøvde meg på Hvit Stil`s kanelsnurrer her om dagen, og det er en grunn til at jeg legger "før" og ikke "etter" bildet av de.... De este ut av proposjoner og fløt i smør, så jeg tror jeg bommet på noen punkter ja;) Men de smakte ålreit da iallefall, og de ble alle fortært!
Ikveld har jeg og min mann vært på foredrag av Godie Keller, temaet var "Hvordan gi barna livskvalitet?" og jeg sier bare: SINNSYKT bra! Dette ga oss masse påfyll for bevisstheten rundt barneoppdragelse og pedagogikk og strakk seg fra 0-18 år. Morro med så flinke mennesker og god filosofi (dvs: samstemmer med min, hehe!)
Jeg har alltid vært tilhenger av Steiner-skolen (hadde moren til Aune og Vebjørn Sand som lærer gjennom hele barneskolen, hun er opprinnelig Steinerskole-lærer), men min mann er ikke helt der enda... Så vi får se når den tid kommer!
Både jeg og Madeleine er skralle i formen, det viser seg vel imorgen om det er svineinfluensaen eller ikke.
God natt!

5 kommentarer:

 1. Hehe, disse har jeg også bakt! Andre gangern lagte jeg to leiver og fikk litt mindre kanelsnurrer, de ble store likevel, men første gang var de enorme!! Veldig gode!

  Håper formen blir bedre!

  SvarSlett
 2. Disse såg iallfall gode ut, samme hva proposjoner de ble i... he-he, det er smaken som teller.

  Jeg hadde bakedag på tirsdag med mi tulle, men da ble det bare vanlige hveteboller. Alt er blogget.

  Ønsker deg en fin kveld.

  Klem Ann<3

  SvarSlett
 3. Jeg lagde også disse kanelsnurrene og de ble store - men fantastisk gode! Kommer til å lage de igjen snart:)

  SvarSlett
 4. kanelsnurrer er veldig veldig godt,men de eser bra, så lurt å ikke være såååå raus på størrelsen;)god bedring til deg og datteren, håpe det ikke er svineinfluensaen, jeg lå syk hele forrige uke, men har kommet meg nå, hadde alle symptomene på herligheten, men legen sa det ikke var nødvendig å teste, skulle bare holde meg inne og ta kontakt hvis jeg ble værre, men det gikk jo over, tror nok det var en lei forkjølelese...god helg:)

  SvarSlett
 5. Så fin blogg du har!! :) Kom akkurat over den og prøver å smug-kikke innimellom på jobben ;)
  Men du, hvordan i all verden får du til de "snurrene" på kanelbollene? Har prøvd å finne ut hvordan man gjør det!

  SvarSlett