fredag 16. januar 2009

Fredags-hortensia

Har funnet to nokså like hortensia`er til å ha på peisen. De var så skralle de bøyle-eføyene som stod der fra før... Hortensia er min favorittplante, og selfølgelig i fargen hvit.
Over peisen henger et bilde av lillgull, kan ikke annet enn å bli i godt humør av å se på det gliset der!
Fødselspermisjonen min er nå over, men jeg har valgt å jobbe i 75% stilling inntil videre. Madeleine starter i barnehagen på mandag, skal gå der annehver dag. Nå er hun over 1 år gammel så jeg tror hun trenger noen faste lekekamerater! Barnehagen vi har valgt til henne har halvparten norske og halvparten engelsktalende pedagoger, blir spennede å se hvor mye engelsk hun vil snakke. Syns små barn som snakker engelsk er så søte!
Nå skal jeg opp i huset for å ta imot ny levering av den benkeplaten jeg klarte å bestille feil, skal ta noen nye bilder til uken da vi har fått den på plass. God fredagskveld til dere som måtte titte innom:)

15 kommentarer:

 1. Nydelige bilder, og et smittende lite (stort) smil ;o)
  God helg! Klem fra meg.

  SvarSlett
 2. Hvite Hortensia er min favoritt også.
  Så vakkert på peishyllen din!!!
  Spennende med jobb igjen da.
  -og barnehage.
  Ønsker deg en ritkig god helg.
  :-9

  SvarSlett
 3. Så nydeleg smil. Spennande med barnehagestart, rart det der, tida går så alt for fort. Ikkje lege sidan dei var små babyar, så er det plutseleg barnehagestart. Minsta her i huset har fått brev om skuleinnskriving :-O

  SvarSlett
 4. Hei
  Jeg har tittet inn hos deg...koselig blogg du har. Du er velkommen til å besøke min blogg og se bilder fra boken Sjarmerende Gjenbruk som jeg har laget sammen med Hanna.
  Klem...Ellen

  SvarSlett
 5. Så flott med Hortensia! Enig med deg at det er favortitt! Det vil si, jeg tror hvite roser topper listen hos meg, men Hortensia er høyt oppe! Så fint bilde over peisen! Virkelig et lite sjarmtroll:)
  Lykke til med barnehagestarten og å gå tilbake til jobb! Blir sikkert annerledes -men kanskje også godt! Så fint for dere at du har mulighet til å jobbe 75%!
  Ha en fin helg:)

  SvarSlett
 6. Det er skummelt at fødselspermisjonen nærmer seg slutt for min del. Du får fortelle meg hvordan det går med barnehagetilvenning og hvordan det er å være borte fra lille gullet.

  Tusen takk for at du vil sjekke opp kaffemaskinene. Jeg prøvde å se på nett, men den eneste hvite jeg så var en ganske stor en. Det er en liten jeg har lyst på. Så om du vil undersøke om det finnes liten hvit blir jeg veeeeeldig glad.

  Klem fra Chrisitne

  SvarSlett
 7. Da var oppskriften på Oreo-kaken sendt på mail til deg (den mailadressen du har oppgitt i profilen din) Lykke til :)

  SvarSlett
 8. Hehe, så bra:) Så forresten du hadde kommentert på bildeveggen min: tips: de har nettopp hatt 40% på alle rammer hos elitefoto! Kanskje de har det enda?
  Ønsker deg en fin søndagskveld!

  SvarSlett
 9. utrolig vakre hortensia...:) og vakker blogg. hit kommer jeg tilbake:)

  SvarSlett
 10. For et nydelig bildet av datteren din med englevinger øverst på siden. Likte siden din, og følger gjerne med på utviklingen av oppussingen på ditt nyinnkjøpte hus. (:

  SvarSlett
 11. Så fin blogg du har. Gleder meg til å fortsettelsen!

  SvarSlett
 12. Hei,
  Så skjønn Blogg du har, hit vil jeg gjerne komme på besøk igjen!
  Søt liten frøken også!
  Ha en fin kveld!
  Klem fra det hvite hjerte - Ann-Christin -

  SvarSlett
 13. Takk for det,gleder meg til å se resultatet av hyllen da. (:

  SvarSlett
 14. Elkjøp ja steg noen % hos meg i dette tilfellet. Det er jo såååå bra da ting løser seg og begge parter er fornøyd:) Jeg oppdaget i allefall en ting, jeg kan gjøre mye rart i stressede situasjoner (les: telefonsamtalen)

  Vet du, Hortensia er min favorittblomst selv. Det ble superfint hos deg på den fine peisen med de to. Jeg er også slik laga at jeg liker å ha symmentri. To lamper, to blomster....

  Likte forresten stripene du holder på med for ikke snakke om kjøkkenet som kommer til å bli en drit tøft!!! Jeg la meg til her jeg slik at jeg får følge deg på din vei i huset...

  SvarSlett
 15. Hortensia er blitt min favoritt etter at brudebuketten min bestod av to stk hvite hortensia, tre orkideer i midten og eføy rundt kantene. Det var verdens flotteste og billigste brudebukett ;)

  Takk for kommentaren på bloggen min. Må følge deg videre, for det blir spennende å se det endelige resultatet i nyhuset deres :)

  SvarSlett