onsdag 28. januar 2009

Hoppski og lysekrone

Her er lysekronen jeg endte opp med over kjøkken-øyen. Syns det ble en artig effekt i taket når prismene lager mønster.
Her er listene rundt viduet og døren på kjøkkenet, de er litt utenom det vanlige. De kalles hoppski list, derav overskriften! Pappa undrer seg litt over at det ikke er fler som kommenterer listverket hans, så her har dere muligheten til å muntre opp snekker`n litt:) Hi hi

7 kommentarer:

 1. herlig listverk... jeg elsker alt profilert listverk så jeg hadde nok kommentert det hadde jeg kommet på besøk..:) ser alltid detaljer... til noens ergelse og andres glede;) herlig lysekrone. jeg liker også godt spillet de lager i taket.. det gjør alle mine også:)

  SvarSlett
 2. Så flott lysekrone:) Kjempefin:) -Nesten make til de vi så i Saltgruvene i Krakow da vi var der i høst:) -Bare at de var litt større:) Tipper huset ditt blir skikkelig lekkert:) -Du har så god smak!

  SvarSlett
 3. Hei! Så flott listverk!! Du har jammen en flink pappa!!! Likte spesielt godt løsningen i takhjørnene...
  Ha en flott uke!
  Hilsen Cathrine

  SvarSlett
 4. Kjære snille & nevenyttige pappaen til Villa Creme - Listene & arbeidet du har utført er strålende vakkert! De fineste listene jeg kan tenke meg!!! Liker godt de langs vinduene med riller i - veldig lekre!
  Stå på videre da får du en superglad datter og mange glade bloggmedsøstre her ute i Blogg Verdenen!!!

  Prismekronen var et syn, kunne hengt i en gedigen ballsal!!! Veldig spennende effekt i taket, det blir sikkert et blikkfang og deilig sted å hvile øynene i taket med alle effektene det gir og ikke minst stemning i rommet :)

  Rett & slett nydelig å bra jobba folkens!

  Klem fra det hvite hjerte

  SvarSlett
 5. ÅÅÅ så fint du får d!Kjenner jeg blir så misunderlig:)
  Så morsomt å følge med på "utviklingen"!!
  Ligger en utfordring til deg på bloggen min!

  Christina

  SvarSlett
 6. Jovisst skal vi kommentere listverket! Det ser så flott ut atte. Mannen i huset her inviterer han tom til å lage kjøkken for oss også;)Vi bor sånn ca rett over på andre siden av fjorden:) He he... Nyydelig snuppe du har!!

  SvarSlett
 7. Hehe jeg vet alt om hvor viktig det er å oppmuntre snekkern ;) Og må si at det var veldig fint! Det er ofte de små detaljene som skiller seg ut som gjør underverker :)

  SvarSlett