lørdag 24. januar 2009

Nede for telling...

Idag måtte lillegull på legevakta for å sjekke om hun hadde blitt smittet av lungebetennelsen fra pappa`n sin. Heldigvis hadde hun forløpig bare halsbetennelse. Hun var så slapp at jeg måtte lagen en liten liggeplass på badet som hun lå på så jeg fikk dusjet. Veeeldig stolt av det fine plastret hun fikk etter at sykepleieren hadde stukket henne i fingeren da....:)


8 kommentarer:

 1. Dakar liten.. Godt hun ikke hadde lungebetennelse da.

  SvarSlett
 2. Huff da,god bedring til den lille.

  SvarSlett
 3. lille vennen må bli fort bra, søt der hun ligger godt pakket inn på badegulvet, kos masse med henne og nyt helgen så godt dere kan, håper hun er bedre allerede i morgen!
  Stor klem

  SvarSlett
 4. Huff stakkar! Min eldste jente har hatt lungebetennelse to ganger og det unner jeg ingen! God bedring til lillejenta di da:)

  SvarSlett
 5. Så skjønn jente... og så søtt bilde av fingeren med plaster på!! :) God bedring til dere!

  SvarSlett
 6. Åååååååååå. God bedring fra Celine(og mamma)
  Klem

  SvarSlett
 7. Så nydelig bilde:) Der lå hun godt:) Her i huset er også lillemor syk.. Har omgangssyke og feber. Hun har gått i barnehage i tre uker, og dette er andre gang hun er syk.. Bra start! God bedring til dere alle:) klem fra silje.

  SvarSlett
 8. Vil ønske dere god bedring alle sammen, så trist når de søte små er syke;) Så ut som en deilig liggeplass hun fikk da;)

  SvarSlett