fredag 23. januar 2009

Sjuklinger...

Mannen er nå lagt inn på sykehuset for helgen med over 41 i feber. Vet ikke helt hva det er enda, men de tror lungebetennelse. Lille Madeleine har nå passert 40 i feber, ho var så varm og rød i kinna sine så jeg måtte bare ta et bilde! Og jeg har veeeeldig vondt for å svelge, og kjenner feberen snike seg på. Så her blir det en en helg litt utenom det vanlige...og jeg som skulle på julebord i morgen:( Får ta det igjen til neste år!

5 kommentarer:

 1. Å stakkars dere. Helt forferdelig når alle i huset er syke på en gang. Håper alt går bra med mannen din, og at dere får litt avlastning.
  Her i huset har vi hatt det en etter en istedet. Minstemann hadde 41 i feber i tre dager tidligere denne uken. Men barn tåler høy feber bedre enn voksene..
  Lykke til

  SvarSlett
 2. det der hørtes kjent ut.... forrige helg var slik her:( ble 2 uker til sammens med sykdom... lungebetennelse på mannen og feber +++++++ alt annet på oss andre. stakkar dere... god bedring...:/

  SvarSlett
 3. takk.. skal sjekke om jeg finner en slik butikk eller kansje noe på nett... ja uff.. overlevde så vidt.. mannen er syk enda men sef mye bedre enn han var... kom inn med crp over 200... 300 kan folk faktisk dø av...:/ men de mannfolk de manfolka. dette tåler de:):) masse god bedring til mannen din. lurer på hva som hadde skjedd i hjemmet her om jeg ble så syk?? bra vi mammaer er til stede å passer på:)

  god klem fra hvalstad hjemmet

  SvarSlett
 4. Det var leit å høre, først og fremst får håpe det går bra med mannen din og at han får rask medisinering på sykehuset. Ille at du føler deg dårlig i tillegg til at den lille tulla er syk også! Alt på en gang liksom! Du bør sjekke deg snart hos lege, er det streptokokker må du ha medisin og det fort, det gjør nemlig så vondt så vondt...
  Ønsker dere alle god bedring og en rolig helg!
  Klem fra det hvite ♥

  SvarSlett
 5. Så bra at mannen din får hjelp. Det er nesten bedre å få vite hva det er selv om det er alvorlig.
  Kommoden ha jeg arvet etter farmor, det var den mest glinsende kommoden jeg noen gang har sett. Grusom var den, men med litt hvitfarge fikk den likevel slippe inn dørene her..
  Stemmer at jeg bor i Moss, så hvem vet, kanskje er kommodene kusiner!(:
  Jeg jobber for tiden på Crawford&Company i Sandvika, men er på utkikk etter en jobb litt nærmere, tre timer pendling hver dag+ to småtroll som skal hentes og bringes til bhg begynner å ta på..
  Ytterbøl er i Sarpsborg ikke sant? Har hatt endel kontakt med en av advokatene der gjennom jobben.
  Hva driver du med da?

  SvarSlett